Zo maak je de eerste verjaardag van je kleine wondertje memorabel!

De allereerste verjaardag van je kleine meisje is iets wat extra groot gevierd moet worden; want wat een mijlpaal is dat! Ze heeft in het afgelopen jaar ontzettend veel nieuwe dingen geleerd en wat is ze gegroeid! Er zijn ontzettend veel leuke manieren, hoe je de verjaardag van je kleine meid speciaal kunt maken.

Versiering
Je kleine kan misschien nog niet doorhebben dat ze werkelijk waar jarig is, maar door prachtige slingers en ballonnen op te hangen, zal ze toch merken dat er iets bijzonders aan de gang is. Wat zal ze stralen van al die vrolijke kleurtjes. Zo is er genoeg versiering te vinden voor deze speciale gelegenheid. Van de leukste glitter ballonnen tot aan sprankelende slingers aan toe. Zo weet je zeker dat het een feestje wordt!

Cake Smash
Een superleuke nieuwe hype, overgevlogen vanuit Amerika, die haar eerste verjaardag extra speciaal maakt. Zo zullen jullie dit moment altijd op een leuke manier herinneren. Een cake smash kan op allerlei manieren gehouden worden, maar het gaat er om dat je kleine zo vies mogelijk wordt van haar prachtige verjaardagstaart. Zet je kleine voor een leuke achtergrond neer in een stralende outfit en wat zal je hiermee leuke foto’s krijgen. Een leuke herinnering voor nu en later, die je altijd als uitnodiging kan laten afdrukken. Zo komen je vrienden en familie gegarandeerd in de stemming voor haar feestje.

Cadeautjes
Een verjaardag draait natuurlijk ook om cadeautjes. Zo zal je kleine net kunnen spelen met babyspeelgoed. Maar niks is leuker om haar een cadeautje te geven, dat ze voor altijd kan koesteren en wat ze zal doen denken aan deze speciale dag. Daarom is een prachtig sieraad een heel leuk idee als cadeau baby 1 jaar.

Kaya Sieraden
Kaya Sieraden is een sieradenbedrijf dat supermooie sieraden heeft voor speciale momenten, zoals de eerste verjaardag van je kleine meid. Echte kinderjuweeltjes gemaakt van de mooiste materialen zoals zoetwaterpareltjes, edelsteentjes en Swarovski kristallen. Alle kindersieraden worden geleverd in een luxe zijden sieradenbuideltje met zilverpoetsdoekje, gelijk klaar om te geven. Zo heb je een luxe kinderjuweel dat jaren meegaat, en voor later een tastbare herinnering vormt. Van de prachtigste zilveren armbandjes tot aan twinkelende kettinkjes met lieve sterretjes.

Het begon allemaal met haar eigen dochtertje Kaya. Dagelijks werd haar sieradenkistje geplunderd, omdat Kaya er net zo uit wilde zijn als haar mama. Voor een feestje wilde Kaya graag hetzelfde sieraad dragen, want dan kan iedereen zien dat we bij elkaar horen, zei ze. Helaas was er nergens een sieraden set hiervoor te vinden, dus besloot Tanja om een eigen bedrijf hiervoor te starten, genaamd Kaya Sieraden.

Giving Back Project
Kaya Sieraden zorgt er niet alleen voor dat kinderen in Nederland kunnen stralen, maar dat ze hiermee ook kinderen in Gambia kunnen helpen. Daarom doneert Kaya Sieraden bij elk verkocht sieraad een gedeelte aan Gambia. Op dit moment mogen ze met trots zeggen dat er al 20 kindjes door alle donaties naar school kunnen. Natuurlijk hopen ze dat dit er in de toekomst veel meer zullen worden!

Beeld: Kaya Sieraden en Pixabay
Tekst: Melissa (Kaya Sieraden)