Video van Sint 2021

Het is bijna zover; de Sint komt op zaterdag 13 november weer aan in ons land! Dat houdt in warme chocolademelk met slagroom, pepernoten en schoentjes zetten! Ook pakjesavond komt er nog aan en juist daarvoor is Video van Sint ooit in het leven geroepen. Al 13 jaar is Video van Sint niet meer weg te denken uit de Nederlandse woonkamers. Een videoboodschap laten maken is heel gemakkelijk en duurt helemaal niet lang. Je geeft de gegevens op van de personen waarmee je pakjesavond viert en vervolgens wordt alles verwerkt in een video.

Over Video van Sint

Video van Sint is al 13 jaar niet meer weg te denken uit de Nederlandse en Belgische huiskamers. Met deze unieke persoonlijke videoboodschap geef je jouw kinderen en familie een ervaring om nooit meer te vergeten!

Sinterklaas spreekt tijdens de video iedereen twee keer persoonlijk toe. Naast de roepnaam vul je de leeftijd in en kun je dit jaar kiezen uit maar liefst 6 onderwerpen per persoon (2 optioneel). Denk hierbij aan een leuke hobby, lievelingseten, een compliment of opvoedkundige tip. Daarnaast upload je meerdere foto’s van de kinderen en het hele gezin. Deze foto’s zie je terug in het Grote Boek en op andere plekken in de video waardoor het nog persoonlijker wordt. Om het feest helemaal compleet te maken kun je ook zelf de verstopplaats kiezen, die Sinterklaas dan verklapt aan het eind van het avontuur.

Naast de persoonlijke aandacht is er ieder jaar een gloednieuw avontuur. Dit keer helemaal in het teken van Sinterklaas en de “geniale” uitvinding van Profpiet: De Supersonische Pietenhulp. Leuk bedacht natuurlijk door Profpiet, maar is deze machine wel zo geniaal?

De Video van Sint stel je via www.videovansint.nl zelf eenvoudig samen. Vervolgens wordt de videoboodschap opgenomen door de pieten, gemonteerd en verwerkt tot een mooi verpakte DVD en/of download. Na betaling is de download al binnen 1 uur te downloaden en online te bekijken. De dvd wordt (op werkdagen) binnen 24 uur verzonden vanaf eind oktober en werkt op iedere dvd/blu-ray-speler en (spel)computer. De afspeelduur van de video is ongeveer 15 minuten (afhankelijk van het aantal personen).

Nieuw in 2021

 • Dit jaar staat de Video van Sint helemaal in het teken van “Sinterklaas en de Supersonische Pietenhulp”;
 • Ruimte voor 8 gaat naar 10 personen per bestelling;
 • Keuze uit ruim 300 Nieuwe onderwerpen. Ook voor volwassenen is er een ruime keuze;
 • Alle onderwerpen zijn vooraf te beluisteren voordat je besteld (uniek dit jaar);
 • Je kunt dit jaar 2 verschillende persoonlijke foto’s uploaden per persoon voor in het Grote boek (vorig jaar 1);
 • Je kunt dit keer 3 algemene foto’s uploaden (zoals bv. een vakantie foto, foto huisdier, gezinsfoto (vorig jaar 2);
 • Dit jaar zijn er ook weer nieuwe verstopplekken toegevoegd, ook grappige, zoals bv ‘in de koelkast’;
 • Dans en zing mee met het populaire Sinterklaasliedje ‘Hey, Hey Sinterklaas’.

Hetzelfde als vorig jaar

 • DVD of Download of Compleet (download + DVD met veel extra’s);
 • Tijdsduur ongeveer 14 minuten, bij meerdere personen iets langer;
 • Kiezen uit 6 onderwerpen waarvan 2 optioneel;
 • Sint verklapt de verstopplek (optioneel) of anders een neutraal einde;
 • Prijs gelijk aan vorig jaar;
 • Verzenden binnen 24 uur via Post.nl  (dus niet binnen 24 uur ontvangen);
 • Voor België verzending 3 – 4 werkdagen.

Verhaallijn 2021: Sinterklaas en de Supersonische Pietenhulp

Dit jaar is er weer een splinternieuw avontuur helemaal in het teken van Sinterklaas en de Supersonische Pietenhulp. Profpiet heeft een nieuwe uitvinding bedacht die alle informatie van het Grote Boek kan inladen in een Supersonische Pietenhulp maar uiteraard gaat dit niet allemaal volgens plan… 

Tijdens het avontuur worden de foto’s en namen van de kinderen op verschillende leuke manieren in de video getoond en vertelt Sinterklaas ook weer van alles over de kinderen/volwassenen uit het Grote Boek. 

Verder wordt er ook nog lekker gedanst tijdens het populaire Sinterklaasliedje ‘Hey, Hey Sinterklaas’ en als klap op de vuurpijl verteld Sinterklaas aan het einde van de video waar de cadeautjes verstopt liggen.