Speelgoed in de wachtkamer

Het is voor een kind al spannend genoeg om een arts te bezoeken in het ziekenhuis of een zorginstelling. Hoe fijn is het als de wachtkamer dan vol staat met leuk speelgoed. Dat zorgt ervoor dat een kind kan ontspannen en ontprikkelen. Plutar heeft de leukste ideeën voor wachtkamer speelgoed.

Wachtkamer in huiselijke sfeer

Om een huiselijke sfeer te creëren, gebruikt Plutar vrolijk gekleurde stoeltjes en sofa’s, waar je lekker onderuit gezakt kunt lezen in een boek. Zo worden de kinderen afgeleid en verminderd de stress, zodat het bezoek aan de arts zo aangenaam mogelijk is. De volgende keer gaat het kind dan ook vaak met minder tegenzin mee.

Voor de actievelingen

Kinderen gaan zich vervelen als ze niet genoeg worden uitgedaagd. Plutar levert leuk actief speelgoed voor in de wachtkamer, die de fantasie stimuleert. Voorbeelden daarvan zijn wandapplicaties, zoals effectspiegels, een muurknikkerbaan of een magneetwand. Het is makkelijk aan de muur te bevestigen en het neemt daardoor weinig ruimte in beslag. Kinderen gaan hiermee graag op ontdekkingstocht. 

Opgeruimd staat netjes

Als het kind aan de beurt is om bij de arts te komen, is het wel zo fijn, dat het speelgoed ook snel en gemakkelijk opgeruimd kan worden. Hierbij kunnen de kasten en opbergsystemen van Plutar een uitkomst bieden. Er zijn verschillende varianten en kleuren beschikbaar. De speeltafel met speelbak is een geliefd object in de wachtkamer, omdat het tafelblad na het spelen op de tafel gelegd kan worden, zodat het speelgoed in de bak direct uit het zicht is en het er ordelijk uit ziet.

Hygiënisch schoon en veilig

Al het speelgoed en meubilair van Plutar is gemakkelijk en hygiënisch schoon te maken. Belangrijk is ook dat het kind er veilig mee kan spelen en er geen ongelukken kunnen gebeuren, door loszittende onderdelen of scherpe punten. Plutar is NEN en ISO 9001 gecertificeerd, zodat je zeker weet dat de kwaliteit en veiligheid gewaarborgd is.

Kennis en advies

Plutar beschikt over de juiste kennis van het meubilair en speelgoed en kan advies geven hoe een wachtkamer op een leuke en speelse manier in te richten, zodat kinderen en ouders zich op het gemak voelen in de meest warme en huiselijke sfeer.