Het grote kook-en bakboek van de Zoete Zusjes

Zet je keukengerei klaar want het is smullen geblazen met de Zoete Zusjes Saar en Janna! Afgelopen woensdag verscheen Het grote kook-en bakboek van de Zoete Zusjes. Hét kinderkookboek dat gegarandeerd zorgt voor blije gezichten in de keuken en aan tafel.

Alle recepten zijn stap voor stap gefotografeerd en écht zelf te maken door kinderen vanaf een jaar of zes. Er zijn 30 recepten voor heerlijke hapjes, drankjes, ontbijt, lunch, diner, toetjes – en natuurlijk de enige echt Zoete Zusjes verjaardagstaart. Zoete Zusjes Saar en Janna hebben alle recepten zelf uitgeprobeerd en geproefd. Een gezond en superleuk kookboek waaruit je echt álles wel wilt koken, bakken en opeten!

Over Saar en Janna

Saar en Janna zijn de Zoete Zusjes en plaatsen iedere woensdag een superleuk filmpje op hun YouTube kanaal. Gekke challenges, mooie DIY’s, sketches, korte en lange films en nog veel meer! Nu zijn er ook boeken van de zoete zusjes Saar en Janna!

Over de auteur

Hanneke de Zoete schrijft met veel plezier de succesvolle boeken over haar twee dochters. Inmiddels zijn ook verschenen: Woensdagmiddag met de Zoete Zusjes, De Zoete Zusjes Vriendenboek, Het grote Zoete Zusjes vakantiedoeboekDe Zoete Zusjes vieren Sinterklaas, De Zoete Zusjes zoeken een schat en De Zoete Zusjes gaan op vakantie.

Het grote kook- en bakboek van de Zoete Zusjes | Meer dan 30 recepten om van te smullen! | Auteur: Hanneke de Zoete | Illustrator: Iris Boter | ISBN: 9789043922913 | Prijs: €22,50 |